Svensklärare ger Rosing godkänt - katastrof!

Jo men visst är det katastrof att en person som särskriver allt som går och för övrigt använder ett stapplande språk och ett osammanhängande flöde, får godkänt i svenska av en svensklärare? Linda Rosing skriver dessutom inte om något annat än familjens utflykter, som alla verkar gå till stranden, hur trött hon och hennes kille är och hur tidigt de därför somnar.

Varför jag läser hennes blogg?
För att jag vill veta varför hon uppmärksammas och är så populär. Och kanske för att se om jag har haft rätt om henne eller inte. Alla bör ges chanser, och hon skulle mycket väl kunna vara en person som på grund av missvisande media uppfattas vara någon annan än hon verkligen är. En bild som inte stämmer överens med verkligheten. Men nej. Nu har hon chansen att bevisa motsatsen och istället bekräftar hon vad vi hittills beskådat. Hon bevisar att media har visat den rätta bilden hela tiden.

Och nu får hon betalt för att blogga. För att finnas. Och för att vara dum.

Det kan väl inte vara så att hon är så smart att hon spelar dum, får folket att gilla att hon är dummare än dem så att de ges möjlighet att känna sig lite viktigare, och väljer att hiva in stålarna enkelt och snabbt? Nej. Så kan det verkligen inte vara.

Läs Metros reportage där svenskläraren ger betyg till bloggerskorna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0