Jag en fattig bonddräng...

...men jag lever ändå...Sjöng Tommy Körberg så fint på Mosebacke för några veckor sedan när jag besökte Cornelisdagen. Senare lämnade jag samma tillställning då Nina Ramsby envisades med rätten att kalla vår älskade viskonstnär för Cornelius...aj aj, jag får ont i kroppen bara av att skriva det. Det var till på köpet inget misstag, hon hade typ alltid sagt så och nu tyckte hon att vi skulle skoja och skratta åt detta när hon hälsade till Cornelis mot skyn med blicken höjd och de pinsamma orden  "Cornelius - vi vet att du heter Cornelis..." Ja, då då. Då heter han det och inget annat. Själv förstår jag inte hur Nina Ramsby har kommit att bli höjd till skyarna. Jag gillar henne inte alls.

Till titeln på detta blogginlägg då. Fattig bonddräng har jag blivit nu som arbetslös. Efter två månader och en massa pappersexercis fram och tillbaka mellan mig, a-kassan och tydligen a-kassans inscanningskontor, har jag ännu inte fått ut en krona. Jag har betalat pengar till fack och a-kassa sen jag började jobba vid 17 års ålder. Jag har jädrans i mig rätt till att få ut ersättning från denna försäkringen!

Förutom att söka jobb om dagarna ser jag till att uppdatera mig via http://www.gratisistockholm.nu/. Det finns en hel del gratis att göra i Stockholm, och nu pratar jag inte om sopplunch, kyrkokonserter eller tillsammans-stav-vandring. Kolla själva - och ta för

RSS 2.0